SİVAS / MERKEZ - Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi

Ock

Öğrencimiz Amine AKTAŞ'tan Sivas Liseler Arası Bilek Güreşi Yarışmasında İl İkinciliği başarısı

Ock

Okulumuzda Sınıflar Arası Genel Kültür Bilgi Yarışmaları düzenlendi.

Ock

Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Samet ÜNLÜ tarafından "Kaygı da Motivasyona Dahil mi?" konulu seminer verildi.

Ock

Okulumuzda Sivas İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Recep DOĞAN tarafından "Kudüs Bilinci" konulu seminer verildi.

Ock

Hedef Sanat Projesi kapsamında Müzik Haftası Etkinliklerinin ikincisi gerçekleştirildi.

Ock

Hedef Projesi, "Yabancı Dile Yabancı Değiliz" projesi kapsamında okulumuza Polonyalı İngilizce Öğretmeni Tomasz Czyzykowski geldi.

Ock

Sivas Belediye Başkanlığı Liseler arası voleybol turnuvasında kız ve erkek takımlarımız yoluna kayıpsız devam ediyor.

Ock

Okulumuzda Filistin yararına Kermes düzenlendi.

Öğrencimiz Aleyna BAŞAR'dan Wushu Kungfu Sivas İl Birinciliği Başarısı

Ara

"Elinden Gelenin En İyisini Yap"

Ara

İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u edebiyete irtihalinin 87.yılında Rahmet ve Saygı ile anıyoruz.

Ara

Okulumuz e-bülteni 2.sayımız yayınlanmıştır.

Ara

Öğrencimiz Mine AKSEKİ'den Okullar Arası Muaythai Turnuvasında Sivas 1.liği başarısı

Ara

Okulumuzda "Değerler Eğitimi" semineri verildi.