SİVAS / MERKEZ - Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi

Hacı Ömer ÖZDEMİR - Okul Müdürü

1962 yılında Sivas Yıldızeli Cumhuriyet köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde, Ortaokulu Akdağmadeni Lisesi orta kısmında, Liseyi Yozgat İmam Hatip Lisesi´nde bitirdi.

1983 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.

1984 yılında Bayburt Akşar Gençosman İlköğretim Okulu´nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görevde başladı. Sırasıyla Yıldızeli Kavak Ortaokulu ve Kavak İlköğretim Okulu´nda müdürlük, Rize Kalkandere Lisesi´nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Sivas Abdussamed Bal Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde meslek dersleri öğretmenliği, Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde ve Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi´nde ve Sosyal Bilimler Lisesinde müdür yardımcılığı yaptı. 2015 yılı Aralık ayında Sivas Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde müdürlük yaptıktan sonra, 31.07.2023 tarihinden itibaren okulumuzda müdürlük görevine başlamıştır. Hacı Ömer ÖZDEMİR evli ve 3 çocuk babasıdır.