SİVAS / MERKEZ - Şehit Furkan Peker Anadolu Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz rehberliğinde kanyon yürüyüşü gerçekleştirdi.

Ekm

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında, okulumuzda Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Neriman KILIÇ ve Arif Hikmet BAŞEĞMEZ rehberliğinde, “Cumhuriyetimizin 100.Yılı Resim Sergisi” gerçekleştirildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında,Kongre Müzesi konferans salonunda Tarih Öğretmenimiz Tahir GÜNAY tarafından öğrencilerimize "Cumhuriyetin Temelinin Atıldığı Yer Sivas''konulu ders yapıldı.

Ekm

Okullar Arası Güreş Müsabakalarında Okulumuz öğrencisi Muhammed Emir KAŞKAYA İl 3.sü olmuştur.

Okulumuzda "İkaz Alarm (KBRN) Tatbikatı" yapıldı

Ekm

Küçük Kızlar Okullar Arası 3×3 Basketbol Turnuvasını   il birincisi olarak tamamladık.

Ekm

4006 Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı.

Ekm

"HEDEF Projesi" kapsamında 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize Hazırbulunuşluk Sınavı yapıldı.

Ekm

"HEDEF Projesi Okuyan Nesil" kapsamında öğrencilerimiz kitap okuyor.

Ekm

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Alim YILDIZ, Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Ünal KILIÇ ve Üniversite Genel Sekreteri Sayın Doç.Dr. Enis Baha BİÇER'i makamında ziyaret ettik.

Eyl

Okulumuzda "Mevlid Kandili" Programı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Programı gerçekleştirildi.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılışı Gerçekleştirildi.

Atabey Tur ile anlaşmamız devam etmektedir.

Karne Dağıtım Töreni gerçekleştirdik.